Sportti -pikkujoulut

Nämä pikkujoulut starttaavat lihasvoimalla, Kristalli Sportin tiloissa, ammattitaitoisen liikunnanohjaajan opissa. Vaihtoehtoja on moneen makuun, eikä aiempaa liikuntataustaa välttämättä tarvita. Palautuminen hoituu ravintola Waahdon mainioiden pikkujouluherkkujen äärellä. Pyydä tarjous: myynti@savonmafia.fi

Savonlinna-sightseeing

Pyöräilyn ystäville ja hikitreenistä pitäville sisäpyöräilyä Kristalli Sportin spinning-salissa, Savonlinnan maisemissa, rytmikkään musiikin tahdissa. Ainutlaatuinen mahdollisuus, jota et voi kokea muualla!
Kesto: 45 min
Henkilömäärä: 10-20 henkilöä
Hinta: alk. 39,00 € / hlö.

Bissebalance tai Bissepumppi

Bissebalance on joogaan, Pilatekseen ja Taijiin pohjautuva tunti, jossa treeni yhdistetään Waahto Breweryn virvokkeiden maisteluun hauskalla ja rennolla tavalla. Erinomainen juhlaillan avaus! Jos et ole oluen ystävä, voidaan tunti toteuttaa myös kuohuvan kera tai ilman virvokkeita. Himoliikkujan valinta on Bissepumppi, joka on koko kehon lihaskuntotreeni tangon, levypainojen ja step- laudan avulla, nesteytystä unohtamatta!
Kesto: 45 min
Henkilömäärä: 10-30 henkilöä
Hinta: alk. 37,00 € / hlö.

Shindo-rentoutusvenyttely

Rentoutusta kaipaavalle porukalle! Shindo-venyttelyssä on kuusi tehokasta ja helposti opittavaa meridiaanivenytystä, jotka vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arjessa elämiseen. Venytyksissä yhdistyvät hengitys, liike ja luonnollinen keskittyminen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Harjoitusten avulla tunnistetaan ja poistetaan kehon ja mielen jännitystiloja.
Kesto: 60 min
Henkilömäärä: 10-20 hlöä
Hinta alk. 37,00 € / hlö.